Kunstforeningen
Kunstklubben
Medlemmer søges

Bliv medlem af Danmarks kunstforening

Er du vild med kunst, så er du kommet til det rette sted.

KUNSTKLUBBEN er for den kunstinteresserede, kunstneren, kunstelskeren, den unge i kunst, og den der i bund og grund er nysgerrig på kunsten – og vi dækker hele Danmark.

Vi har et til fælles, og det er, at vi vil kunsten sammen. Vi tager på udstillinger, ferniseringer og museer sammen, dermed får vi særlig adgang til galleriejeren, kunstneren, kuratoren, og alle de andre der også har oplevet at kunst er gået i blodet på dem. Vil du være med på vores fælles rejse, så tilmeld dig KUNSTKLUBBEN herunder.

ALLE KAN VÆRE MED I KUNSTKLUBBEN
For kun 100 kr./årligt kan du blive BASISMEDLEM af danmarks nye kunstforening.
Unge under 25 år betaler kun 50 kr./årligt
Støt op om kunstindkøb og tilkøb lodder til den årlige kunstudlodning 100 kr/pr. lod.
(Prisen er gældende for 2020).

kunstklubben.info - hele danmarks kunstforening
KUNSTKLUBBEN

En landsdækkende kunstforening

Vi er en nystiftet demokratisk forening med store visioner. Foreningen er stiftet med det formål at sætte fokus på de mange kunst events, som foregår rundt omkring i landet.

Vi ønsker at være med til at finde nye udstillingsmuligheder for aktive kunstnere og skabe events for kunstinteresserede. Et andet af vores mange mål er at støtte ny dansk kunst gennem kunstkøb som udloddes til foreningens medlemmer.

KUNSTKLUBBEN er hele Danmarks kunstforening – Vi har allerede nu medlemmer fra Skagen til Sydsjælland – KOM OG VÆR MED!

Tilmeld nyhedsbrevet fra Kunstklubben

Kom med på nyhedsbrevet fra Kunstklubben i dag og få nyt om vores aktiviteter og kunstforening.

Ved tilmelding af nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde på ‘unsubscribe’-linket, der følger i bunden af hver nyhedsmail.

Kunst­foreningen

holder til i Byens Hus i Gentofte

De fleste kender de hvide bygninger på Hellerupvej 22-24 som ’den tidligere Internationale Skole’. Men siden Gentofte Kommune overtog stedet i 2017, har huset fået et væld af nye funktioner – og nu også et nyt navn.

Bygningerne huser allerede Headspace, Repaircafé, bæredygtighedsnetværket m.m., ligesom en del af de tidligere skolebygninger nu og fremadrettet fungerer som bolig for 34 flygtninge.

Byens Hus lægger også lokaler til fællesspisninger, kunst og kultur, rådgivning, idræts-, undervisnings-, og mødeaktiviteter osv. og vil også danne rammerne om et nyt ungemiljø, dele af Gentofte Kommunes udskoling, Frivilligcenter og selvhjælp Gentofte.

Det er også her i Byens Hus vi har fået vores første faste udstillingssted. Alle som er medlem af foreningen kan ansøge om at få mulighed for at udstille her.

Jeg vil gerne være medlem af KUNSTKLUBBEN

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til medlemsskab eller til Kunstklubben i det hele taget, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Her i formularen kan du kan du komme i kontakt med os.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her