Kunstforeningen
Kunstklubben

Britt Salver udstiller i Byens Hus, Hellerup – 30/4 til 30/6

“Til hjertet flyver” – Britt Salver udstiller i Byens Hus

”Til hjertet flyver”
Er en udstilling af forskellige værker af Britt Salver.
Udstillingens titel hentyder til glæden og sanseligheden i livet.

Overordnet set arbejdes der i serier, hvor natur og mennesker er til stede alene eller sammen, og udtrykket er genkendeligt. Der er små og store værker, der er forskellige udtryk i malestil og farvevalg. Aftrykket af Britts stil træder alligevel tydeligt frem. Når man kigger på det enkelte værk og lader tankerne flyve, så bliver der plads til den enkeltes egen fortælling og fortolkning.

Cykelkortbilleder
Cykelkort malet med en cykelpige i akryl, hvert billede er unikt. Der er malerier i akryl med naturen, cyklen og især den ikoniske danske cykelpige. Grafiske værker viser mere drømmeagtige scenerier. Den lille afdeling med skulptur er en hyldest til kvinden.

Britt har arbejdet med kunsten i mange år og har mange udstillinger i bagagen. Baggrunden som billedkunstlærer viser sig måske i de mange udtryk. Tag gerne et kig på brittsalver.dk
Du er velkommen til at kontakte kunstneren for en gennemgang af udstillingen eller køb af kunstværker.

Der er info-materiale i et skab på udstillingsgangen, som består af en lang, lys og bred gang og en mindre tilstødende ditto, som er bag døren til venstre.

Udstillingen ”Til hjertet flyver” er åben fra d. 2.5. til og med 28.6. i Byens Hus’ åbningstider:
Alle hverdage kl. 07 – 22. Adressen er Hellerupvej 22-26 og udstillingen i KUNSTFORENINGEN KUNSTKLUBBEN er på 1.sal, gå op ad trappe ved festsalen.

Der indbydes til glad og munter fernisering i udstillingen torsdag d. 5. maj kl. 16-18. Britt vil fortælle om udstillingen, og der er både lodtrækning og servering. Alle er velkomne.

Du kan melde dig til KUNSTKLUBBENs arrangement med cykeltur og opleve Britt Salvers Tisvilde
https://kunstklubben.nemtilmeld.dk/48/

Kontakt Britt Salver for køb af værkerne
Mobil 23302707
Mail: brittsalver@mail.dk
https://brittsalver.dk/

Britt Salver maj