Kunstforeningen
Kunstklubben

Elisabeth Gram – KUNSTKLUBBENs fællesudstilling 2021

Elisabeth Gram – Billedkunstner

Deltager i Kunstklubbens årlige medlemsudstilling 10/9 til 30/9-2021. Kontakt kunstner for køb af værkerne.

”Udsigt til fjeldene i Tromsø”
1300,- Kr.

Oplev tre af Elisabeth Gram’s værker i:

BYENS HUS
Hellerupvej 22-26, 1. sal
2900 Hellerup

Elisabeth Gram fortæller:

Jeg maler landskaber med abstraktioner – især er himmel/hav mine favoritter. Malerierne er skabt med med akrylmaling, men også med olie-, pastelkridt og lidt med akvarel.

Inspiration til mine malerier henter jeg i naturen og mine omgivelser – både i området ved Stevns, hvor jeg bor, men også andre steder i landet, som jeg besøger – eller i udlandet.

Camilla West, som er en sydfynsk landskabsmaler, er en af de kunstnere, som inspirerer mig til måden, jeg maler på. Jeg har flere gange deltaget på hendes kurser – både på Tåsinge og på ”Kunsthøjskolen på Ærø”.

”Søby Havn, Ærø”
1.300,- Kr.
”Aftenstemning”
1300,- Kr.

Når jeg maler landskaber, maler jeg med en bred pensel og bruger lange strøg. Blå farver – især ultramarin og blanding af andre blå farver er mit foretrukne farvevalg.

Jeg vælger det, som jeg ser, er det væsentlige i motivet, og frasorterer ofte detaljer, som jeg finder uvæsentlige. Jeg vælger at have en form for ro i mine malerier, hvilket også er de tilbagemeldinger, jeg får fra folk, som har givet udtryk for, at de synes om mine malerier.

Mine motiver er altid noget, jeg har set, og jeg har været på stedet og oplevet stemningen.

Hvis jeg skal vælge et af mine egne værker, jeg selv føler, jeg specielt vil fremhæve er det ”Aftenstemning”- tæt fulgt af motivet fra ”Søby Havn, Ærø”.

E-mail: eg@paritas.dk
Mobilnummer: +45 20604377
Instagram: galleri.eg
Hjemmeside: www.Elisabeth.minisite.dk

Elisabeth Gram