Kunstforeningen
Kunstklubben

Else Bruun Larsen – KUNSTKLUBBENs fællesudstilling 2021

Else Bruun Larsen – Billedkunstner

Deltager i Kunstklubbens årlige medlemsudstilling 10/9 til 30/9-2021

Oplev tre af Else Bruun Larsen’s værker i:
BYENS HUS
Hellerupvej 22-26, 1. sal
2900 Hellerup

Else Bruun
Syede collager efter croquis tegninger
Else Bruun Larsen

Så længe jeg kan huske har jeg holdt en blyant i hånden. I halvfjerdserne tog jeg kurser i klassisk tegning hos R. Askov-Jensen på Ny Carlsberg Glyptoteket. Herefter bragte familieliv og lange udlandsophold mig en pause på 30 år som udøvende kunstner. Kreativiteten lå dog aldrig stille. Det blev til mange håndmalede silketørklæder, håndlavede smykker og nisser efter eget design.

I 2013 tog jeg atter fat, da jeg faldt over konceptet Artmoney, som er små og overskuelige projekter. Det er siden blevet til mange frihåndssyede collager, akvareller og akrylbilleder, samt mixed-media.

Når jeg syr, ser jeg efter et foto, en af mine croquistegninger eller en af mine akvareller. Katteportrætter syr jeg mange af, efter fotos fra MinVenKatten Hobro, som modtager et beløb, når jeg sælger. Jeg tegner op, hvor øjne og næse sidder, fæster nogle stoflapper med nåle. Herefter er det vild spontan leg ved symaskinen, og jeg syr, mens jeg bevæger stoffet. Alle mine billeder er farverige. Jeg elsker farver og mener, at farver er lyd, som man kan se – og lyd er farver, som man kan høre.

Kontakt kunstneren for køb af værkerne.

Facebook: Else Bruun Larsen
Mail: elsesunika@gmail.com
Tlf: 5135 8292
www.artmoney.org
www.elsesunika.dk

Else Bruun