Kunstforeningen
Kunstklubben

Eva De Nardi – KUNSTKLUBBENs fællesudstilling 2021

Eva De Nardi – Billedkunstner

Deltager i Kunstklubbens årlige medlemsudstilling 10/9 til 30/9-2021

Kontakt kunstneren for køb af værkerne.

Oplev tre af Eva De Nardi’s værker i:

BYENS HUS
Hellerupvej 22-26, 1. sal
2900 Hellerup

Eva De Nardi fortæller:

“Jeg er en ung kunstner, som er opvokset i Californien, USA. Jeg har gået på Fordham University i New York, hvor jeg fik min “minors” bacheloruddannelse i visuelt kunst.

Jeg flyttede til Danmark i 2020, og har været glad for at kunne fortsætte mine kunstneriske udfoldelser i København. I løbet af min barndom havde jeg mange muligheder for at lave kunst, i det jeg gik på Rudolf Steiner skoler. Jeg har altid holdt af at male – en form for selvudtryk, der har hjulpet mig med at finde min plads i en ofte overvældende verden.

Jeg arbejder meget med selvportrætter som udtrykker, hvordan jeg ser mig selv versus, hvordan verden ser mig, både som person og som kvinde. Jeg har to selvportrætter med i denne udstilling. Jeg prøver at udtrykke kvinders komplekse indre verden gennem deres fysiske fremtræden. Jeg er fascineret af livets skønhed og menneskets kompleksitet. Min stil er levende, farverig, dramatisk og detaljeret. 

E-mail: evadenardi@yahoo.com
Mobilnummer: +45 53855507
Instagram: @eva.de.artist

Eva De Nardi