Kunstforeningen
Kunstklubben

Finn Hagen Madsen – KUNSTKLUBBENs fællesudstilling 2021

Finn Hagen Madsen – Billedkunstner

Deltager i Kunstklubbens årlige medlemsudstilling 10/9 til 30/9-2021

Kontakt kunstneren for køb af værkerne.

Oplev tre af Finn Hagen Madsen’s værker i:
BYENS HUS
Hellerupvej 22-26, 1. sal
2900 Hellerup

Finn Hagen Madsen
Stenværket I
39 x 29 cm  
Kr 500 med ramme
Stenværket I
22,5 x 22,5 cm 
Kr 400 med ramme

Finn Hagen Madsen fortæller om sine værker:
“Min inspiration sker ofte ud fra samspillet mellem bløde og hårde former, i den verden der omgiver os. 

Lidt årstidsbestemt bevæger jeg mig mellem inspiration fra portrætstudier til studier af spændende rum ude og inde. Det er fx.  kirkegårde, der for mig giver inspiration gennem sin store variationer af former, sten, buske, mure og træer og meget andet.

Jeg er inspireret af et hav af helt forskellige kunstnere som Fx Ellswort Kelly, Cesanne, Søren Hjort Nielsen m.fl. Jeg kommer meget rundt i det Københavnske galleriliv og finder heldigvis masser af inspiration der, skønt at opleve nye og lidt ældre kunstnere forny sig gang på gang.

For mig er arbejdet med farven et uudtømmeligt emner, mediet jeg bruger til at udtrykke mig i er ikke så vigtigt, men jeg har længe arbejdet i akryl og akvarel. I “marken” er det farvekridtet der er mit favorit værktøj. Jeg har flere perioder arbejdet med grafik og er vendt tilbage til det nu, men der skal lidt tid til, før jeg mener andre end jeg selv skal se det.

Lige som alle mennesker på samme tid er ens og dog så forskellige, så er alle mine billeder absolut originale og personlige i deres udtryk, men de kan selvfølgelig også sættes i kasser alt efter hvem der ser dem. Det unikke ved mine værker er deres forsøg på ud fra det sete at finde billedernes abstrakte værdier, altså frigøre billedet fra det sete for at kunne gøre det interesant som et billede med en abstrakt værdi, der i bedste fald kan ses af alle.

Det billede jeg altid med glæde vender tilbage til er et landskabsmaleri fra Mors hvor et uvejr trækker op. Jeg har i det billede lykkedes med at bruge en afstem palet både dramatisk og nuanceret samt kombineret det flydende med det tegnede – se selv om det passer!

E-mail: finn@studio8.dk
Mobilnummer: +45 20105194

Finn Hagen Madsen