Kunstforeningen
Kunstklubben

Helle Lisberg – KUNSTKLUBBENs fællesudstilling 2021

Helle Lisberg – Billedkunstner

Deltager i Kunstklubbens årlige medlemsudstilling 10/9 til 30/9-2021
Kontakt kunstneren for køb af værkerne.

Oplev tre af Helle Lisberg’s værker i:
BYENS HUS
Hellerupvej 22-26, 1. sal
2900 Hellerup

Helle Lisberg
Helle Lisberg.  ” Så er der afgang”. 70 x 90 cm.      6.500,-

Helle Lisberg fortæller:

“Jeg har gennem årene arbejdet med mange forskellige genrer og metoder. De seneste år har jeg fundet min stil i to udtryk: Fugle og portrætter. Når det gælder fuglene er det deres samspil med naturen, jeg prøver at fange. Måger mellem det brusende hav og sejlende skyer. Eksotiske fugle i et uudgrundeligt junglemiljø. Stilige svaner, der halvvejs forsvinder i morgendisen. Den sorte skarv, der tørrer fjerene på klippegrunden. På den vis kan jeg både skabe en særlig stemning og en følelse af både bevægelse og samhørighed mellem dyr og natur.  Motivet skal være realistisk, men også kræve, at beskueren bruger lidt tid på at forstå motivet, fortolke og meget gerne digte videre. Selv om en af mine teknikker er at male fuglene meget opløst, ofte med spartel og i grove træk, sker det altid på baggrund af et forlæg – et foto eller en anskuet virkelighed.

Helle Lisberg
Helle Lisberg.  “Fugle i farver 1”.     90 x 70 cm.      6.500,-
Helle Lisberg. “Fugle i farver 2”.      90 x 70 cm.      6.500,-

Jeg kan ikke tegne en streg uden at have et direkte forlæg, men kombinerer forskellige fotos for at få den ønskede virkning.Jeg er meget inspireret af de gamle kunstnere – Frans Hals, Velásquez , Cézanne, Van Gogh, Hammershøj og bruger nogle gange deres farvepalet. Skal jeg nævne én favoritkunstner, ja, så bliver det nok Velásquez.

Ud over motiverne med fugle og natur holder jeg rigtig meget af at male portrætter, og havde for et par år siden den glæde at blive udvalgt til den censurerede, internationale portrætkonkurrence på Frederiksborg Slot, PortrætNu. Jeg er nok specielt glad for disse to billeder af mine døtre.

E-mail: Hellis1313@hotmail.com
Mobilnummer: +45 22988757
Instagram: Hellelisbergkunst
Facebook: Helle Lisberg Kunst
Hjemmeside: Helle Lisberg.dk

Helle Lisberg