Kunstforeningen
Kunstklubben

Kirsten Kam – KUNSTKLUBBENs fællesudstilling 2021

Kirsten Kam – Billedkunstner

Kirsten Kam deltager i Kunstklubbens årlige medlemsudstilling 10/9 til 30/9-2021.
Oplev tre af hendes værker i:

BYENS HUS
Hellerupvej 22-26, 2. sal
2900 Hellerup

Kontakt kunstneren for køb af værkerne

Kirsten Kam fortæller om sine værker:

“Helt fra jeg var lille pige, sad jeg med en stak papir, farvelader, farveblyanter, farvekridt, plakatfarver, modellervoks og en masse andre spændende ting.  En gang i mellem ”stjal” jeg min fars tusch og dejlige tuschpenne. Han var i øvrigt en dygtig tegner. Dengang var det Fantomet, Hopalong Cassidy, Anders And og andre tegneseriefigurer, som var de foretrukne modeller.

Kirsten Kam
Kirsten Kam – 60 x 80 cm
3.500 DKK
Kirsten Kam
Kirsten Kam 60 x 80 cm
3.500 DKK
Kirsten Kam
Kirsten Kam 60 x 80 cm
3.500 DKK

I dag er jeg meget inspireret af naturen, specielt træer, træer er underfundige, og hvis de kunne snakke, kunne man få nogle rigtige gode historier. Skoven med dens skygger og lysindfald er den store inspirationskilde. Jeg benytter mig af forskellige medier: Akryl, akvarel, ink, tusch, kul, oliekridt, pastelkridt.

Jeg er meget inspireret af de koloristiske malere. De ”gamle” klassikere Cezanne og Kandinskij. Nutidens malere Erik A Frandsen og Emily Gernild. Jeg maler selv meget koloristisk. Jeg er mig selv i mit maleri, og mine billeder skabes intuitivt og udvikler sig i processen. Jeg maler aldrig efter et fast motiv.

Jeg har også dyrket croquiskunsten. Det er som at male landskaber, bakker og dale, træer, hav, skygge og lys. Et par af mine værker kan ses på min hjemmeside. Jeg giver ikke mine værker titler. Det er op til beskueren selv at opleve billedet og slippe fantasien løs.”

Instagram:gallerikirstenkam
Facebook:Kirsten Johanne Kam
Hjemmeside:www.kjk.dk
E-mail:kk@kjk.dk
Mobilnummer:+45 24413168
Kirsten Kam