Flyvende superhelte af Jakob Ingvorsen

Kunstklubben-2021-indkoeb-JakobI-Flyvende-superhelte2-Traerelief-24x24cm

“Flyvende superhelte” – Trærelief farvelagt med akvarelmaling 24 x 24 cm.Fugle er vitale for jorden på alle måder – de holder mængden af insekter nede, de rydder op i naturen ved at fjerne døde dyr, de holder koralrev i live og de spreder pollen og frø. Værket er indkøbt på på CPH Art Space i september […]

Keramisk Artmoney af Rikke Stiig

Kunstklubben-2021-indkøb-Rikke-Stiig-keramisk-artmoney

Kunstværket er en fin lille keramisk artmoney. Artmoney er en kunstpengeseddel. Læs mere om artmoney på www.artmoney.org Her kan du finde et utal af lækre små unikke værker. Rigtig god måde at starte en kunstsamling på. Kunstklubben har indkøbt værket på CPH Art Space i september 2020, hvor vi havde medlemsarrangement.

Serigrafi nr 33/50 af Erik Clausen

Kunstklubben-2021-indkoeb-Erik-Clausen-Serigrafi-nr33/50

Oktober 2020 havde vi medlemsarrangement med galleribesøg. Vi besøgte bl.a. Gallerie Lorien, hvor vi indkøbte den serigrafi af Erik Clausen.

Cirkusprinsessen af Thomas Pixel

Kunstklubben-2021-indkoeb-Thomas-Pixel-Fotokunst-Cirkusprincessen

Kunstklubben har indkøbt dette fantastisk fint fotokunstværk ” Circus Princess” af Thomas Pixel Pedersen på CPH Art Space.

Træsnit af Jakob Ingvorsen

Kunstklubben-2021-indkoeb-JakobI-Jordens-genbrugere-Traerelief-24x24cm.jpg

Kunstklubben har indkøb to træsnit skabt af Jakob Ingvorsen Illustrator og billedkunstner Jakob Ingvorsens værker er sofistikerede og rummer en ekspressionistisk vildskab. Kunstklubben har indkøbt disse lækre stykker samtidskunst – et træsnit med fugle og et med svampe, som er håndtrykt i 10 eksemplarer. Jakob Ingvorsen laver udover skulpturer, malerier og graffitikunst også træsnit. Du […]

Limited A3 print af Oscar Rey

Vi har indkøbt et limited A3 print fra Oscar Rey. Det er monteret i egetræsramme. Værket kommer snart hjem til et heldigt medlem af Kunstklubben, som har købt lodder til 2020 udlodning.