Jordens genbrugere af Jakob Ingvorsen

Kunstklubben-2021-indkoeb-JakobI-Jordens-genbrugere-Traerelief-24x24cm.jpg

“Jordens genbrugere” – Trærelief farvelagt med akvarelmaling 24 x 24 cm.Svampe er meget vigtige for jorden, da de genbruger døde planter og dyr, og kommer deres mineraler tilbage i jorden. Således får jorden vitalitet. Værket er indkøbt på på CPH Art Space i september 2020.

Flyvende superhelte af Jakob Ingvorsen

Kunstklubben-2021-indkoeb-JakobI-Flyvende-superhelte2-Traerelief-24x24cm

“Flyvende superhelte” – Trærelief farvelagt med akvarelmaling 24 x 24 cm.Fugle er vitale for jorden på alle måder – de holder mængden af insekter nede, de rydder op i naturen ved at fjerne døde dyr, de holder koralrev i live og de spreder pollen og frø. Værket er indkøbt på på CPH Art Space i september […]

Keramisk Artmoney af Rikke Stiig

Kunstklubben-2021-indkøb-Rikke-Stiig-keramisk-artmoney

Kunstværket er en fin lille keramisk artmoney. Artmoney er en kunstpengeseddel. Læs mere om artmoney på www.artmoney.org Her kan du finde et utal af lækre små unikke værker. Rigtig god måde at starte en kunstsamling på. Kunstklubben har indkøbt værket på CPH Art Space i september 2020, hvor vi havde medlemsarrangement.

Akrylmaleri af Helle Lisberg

Kunstklubben-2021-indkøb-helle-lisberg-akrylmaleri-25x30cm

Helle Lisberg værk er divisionistisk, hvilket vil sige hun opløser motivet i større og mindre pletter, således at betragteren forstår motivet, men selv må tænke det færdigt. Helle Lisberg arbejder gerne med fuglemotiver og prøver at fange bevægelserne i luft og i vand. Kunstklubben har indkøbt værket på CPH Art Space i september 2020, hvor vi […]

Serigrafi nr 33/50 af Erik Clausen

Kunstklubben-2021-indkoeb-Erik-Clausen-Serigrafi-nr33/50

Oktober 2020 havde vi medlemsarrangement med galleribesøg. Vi besøgte bl.a. Gallerie Lorien, hvor vi indkøbte den serigrafi af Erik Clausen.

Cirkusprinsessen af Thomas Pixel

Kunstklubben-2021-indkoeb-Thomas-Pixel-Fotokunst-Cirkusprincessen

Kunstklubben har indkøbt dette fantastisk fint fotokunstværk ” Circus Princess” af Thomas Pixel Pedersen på CPH Art Space.