Kunstforeningen
Kunstklubben

August 2021 – Louise Nordstrøm Hansen

Louise Nordstrøm Hansen udstiller i BYENS HUS fra 1. August – 31. August 2021

En større samling af Louise Nordstrøm Hansen originale malerier er udstillet på 1. sal i BYENS HUS på KUNSTKLUBBENs udstillingarealer hos Frivilligcenter Gentofte. Der er fri entre til udstillingen i husets åbningstid fra den 1. August – 31. August 2021. Alle værkerne vil være til salg.

BYENS HUS – Kulturcenter
Hellerupvej 22-26
2900 Hellerup

Louise Nordstrøm Hansen er bosat i Blytækkerporten i Avedøre. Hun er født i 1985 og opvokset i Hvidovre. Louises passion for at male startede som en hobby, men har på få år udviklet sig til en forretning af unikke malerier med smukke og naturlige motiver. Det er ofte dyr eller andre harmoniske skabninger tilført et strejf af spiritualitet og sindsro, der finder vej til lærrederne. Louises galoperende udvikling udspringer af hendes modige evne til at rykke grænser for både sine teknikker, motiver og sit farvevalg uden at gå på kompromis med sin kunstneriske identitet.

Louise valgte at bruge sine kunstnerisk evner til at bearbejde sorgen, da hun mistede sin mor i 2017. Louises kunstnerisk og personlige udvikling  accelererede kraftigt og resulterede i udformningen af spirituelle motiver, der stadigvæk skaber en positiv og tryg virkelighedsflugt.

Fernisering lørdag den 21. august 2021 fra kl. 13-15.

Program:

Kl. 13.00 – Louise Nordstrøm Hansen og dagens konferencier Pinar Ozan byder velkommen på den røde løber med velkomstdrinks og goodiebags til de første gæster. Musikalsk indslag af Isabella Silva.

Kl. 13.30 – KIP TV Interview

Kl. 14.00 – Louise Nordstrøm Hansen tale

Kl. 15.00 – Tak for i dag

For mere information og køb af Louise Nordstrøm Hansens værker, kan du se mere på https://www.iseart.com/

Hvis du er kunstner og ønsker at udstille på KUNSTKLUBBENs vægge, kan du læse om mulighederne her

Foto af Louise Nordstrøm Hansen