Kunstforeningen
Kunstklubben

Lennart Schou – KUNSTKLUBBENS FÆLLESUDSTILLING 2021

Lennart Schou – Billedkunstner

Lennart Schou deltager i Kunstklubbens årlige medlemsudstilling 10/9 til 30/9-2021.

To af hans værker er udstillet i:

BYENS HUS
Hellerupvej 22-26, 1. sal
2900 Hellerup

Kontakt kunstneren for køb af værkerne.

Lennart Schou fortæller:

“De to værker, der er med i årets udstilling, er begge cyanotype/blåtryk. Det er en fotografisk teknik, der skaber en smuk blå farve. I de to udstillede værker er den blå farve tonet lidt ned ved hjælp af tanin i kaffe/the.

Kvinden der går igen i de to værker, har en skøn sælsomhed – der båder viser ynde, men også skrøbeligt. Koblingen mellem det yndefulde og det skrøbelige gør at der opstår en dynamik, vi også finder i vores forhold til naturen.”

Lennart Schou
Lennart Schou

De to værker er indrammet i egetræsramme og sælges samlet for 2.500

Jeg beskæftiger mig med naturen og mennesket, og hvordan vi kobler os til naturen. De to værker viser en kvinde, det ene i den rene “naturlige” form og det andet med naturen omkring. Det der optager mig er hvordan vi sommetider adskiller os fra naturen og ser os hævet over den, og andre gange ser os meget forbundet med den.
For at blive inspireret følger jeg et hav af forskellige kunstnere, går på udstillinger – men vigtigst af alt undersøger, hvad jeg selv går op i for tiden.

Det særlige ved mine værker er, at teknik, proces og det færdige resultat skabes i en helhed. Så jeg undersøger naturen, bruger naturen for at skabe værker. Jeg fremkalder værkerne i sollyset, og derved bliver jeg selv forbundet og underlagt naturens luner.

E-mail:lennartschou@gmail.com

Mobilnummer: +45 20769667

Instagram: https://www.instagram.com/lennartschou

Facebook:https://www.facebook.com/lennartschou

Hjemmeside:http://lennartschou.dk/

Lennart Schou