Kunstforeningen
Kunstklubben

Marianne Nymann Jensen UDSTILLER HOS KUNSTKLUBBEN f30/6-31/8 2022

KUNSTMALER Marianne Nymann Jensen UDSTILLER I BYENS HUS, HELLERUP

Marianne Nymann Jensen startede sin kunstneriske rejse i sommeren 2021 efter et ophold på Kunsthøjskolen i Holbæk.

Marianne Nymann Jensen fortæller: Jeg forsøger konstant at dygtiggøre mig gennem eksperimenterende teknikker, hvor jeg arbejder med en masse forskellige materialer. Det kan være akryl på lærred, papir. pensel, spartel, svampe, flow maling, akryl på spejle og printer lak på spejle. Ofte maler jeg abstrakt figurativt og farverigt med et ønske at skabe glæde, nysgerrighed og give beskueren en oplevelse gennem mine værker. Farvesammensætningen er alt afgørende for et smukt udtryk. Inspiration finder jeg i farver figurer mennesket og naturen. Både fra fotos og den virkelige verden. 

Sideløbende med min passion for billedkunst er jeg Sygeplejerske. Jeg har holdt en pause fra jobbet og har derfor brugt al min tid på at male i mit atelier i Hellerup. 

Marianne Nymann er på Instagram
Art.by.mariannenymann

Læs om andre af vores udstillende kunstnere her

Marianne Nymann Jensen