Kunstforeningen
Kunstklubben

Merete Lemvigh – KUNSTKLUBBENS FÆLLESUDSTILLING 2021

Merete Lemvigh – Billedkunstner

Merete Lemvigh deltager i Kunstklubbens årlige medlemsudstilling 10/9 til 30/9-2021.

To af hendes værker er udstillet i:

BYENS HUS
Hellerupvej 22-26, 1. sal
2900 Hellerup

Kontakt kunstneren for køb af værkerne.

E-mail: Merete.lemvigh@gmail.com
Mobilnummer: +45 30250117
Instagram: Merete Lemvig
Facebook: Art By Lemvigh

Merete-lemvigh
Eternal Headache: 70×90 akryl, mix media, tusch & serigrafitryk på lærred 4000 kr.
Merete Lemvigh
NO EXIT: 70×90 akryl, mix media, tusch & serigrafitryk på lærred 4500 kr.

Merete Lemvigh fortæller:

“Jeg maler det jeg ser! Så er det op til beskuren at mærke efter og fortolke. Jeg lever, leger og fester mens jeg maler, det er her nuet opstår.

Elsker det skæve i tilværelsen, det farverige og powerfulde. Elsker at eksperimenterer med forskellige stilarter, hvor så jeg undersøger og udvikler min kunst og kunnen. Inspirationen kommer ofte fra livets mange oplevelser, mennesker, rejser samt de små øjeblikke, hvor alt står stille. Jeg mærker og ser alt i billeder, farver & form og maler med akryl, spray, oliefarver, mix media/collage”

Som regel starter jeg et maleri op uden at planlægge eller lave skitse. Jeg prøver på at lade energien sætte stilen og se, hvor jeg kommer hen i processen. Det er et sammenspil mellem mig og lærredet, samt de farver/ former jeg føler “kalder på mig”. Det er for mig at skabe ordentlig bund i maleriet. Det er det der giver maleriet liv. Og jo flere lag – jo bedre. Jeg elsker, når et maleri får god dybde og skaber følelsen af man kan røre det.

De 2 malerier, jeg har med på fællesudstillingen, er lavet sammen med en serie skulpturer, som jeg har udstillet på Kunstfestivalen Musicon i starten af september. Her hylder jeg alle de smukke kvinder, som har måtte kæmpe for at være i live.

Udstillingen er til minde om min Mor, som hvis nogen måtte kæmpe i livet, med et voldligt forhold, alkoholisme, depression o.s.v. Det var min mor som gav mig ideen til at blive dekoratør. Og det er hende, som har givet inspiration til “Eternal Headache”, der handler om alle de bekymringer, hun ofte havde. Maleriet “NO EXIT” stiller skarpt på, hvor svært det er at forlade en mand, selvom han hænger i en tynd tråd – men er ens store kærlighed. NO EXIT bliver derfor ens skæbne.”

Merete Lemvigh