Kunstforeningen
Kunstklubben

Mads Hofmann – Nok se ! Ikke røre

Mads Hofmann Andersen løb med 3. pladsen i Kunstklubbens indkøbskonkurrence på Facebook i Marts 2021. Nok se ! Ikke røre. A3 print med nr og signatur 450 Kr. 

Urban Art Contemporary

Mads Hofmann alias @HofmannArtwork arbejder med malerier/illustrationer. Stilen er urban contemporary. Urban art har referencer til virkningsfulde og ofte graffitiinspirerede teknikker. Udtrykket “Urban” betyder “fra byen”, afledt af det latinske ord urbanus. Kunstneren skildrer eller beskriver en oplevelse eller følelsesmæssig stemning i byliv. Emnet er ofte øjebliksskildringer af mennesker, bygninger og transport. Urban Art i sin rå form er graffiti.

Mads Hofmann er selvlært, og altid tegnet og malet. Kunsten er hans talerør til reflektion. Mads prøver at få tanker og følelser ned på papiret. Kærligheden til street art og hans passion for tegneserier kommer ofte til udtryk i hans værker.

Mads Hofmann fortæller “Min malestil er figurativ, og jeg forsøger at skabe en følelse eller stemning. Mine billeder er fortællinger om identitet, eksistentialisme, samt livet i den verden, vi omgiver os med. Vi befinder os i en tid med konstante krav om, at vi skal tilpasse os forandringer og ensrette os. Original tænkende mennesker bliver en uddøende vare, og Kierkegaards sætning; vi fødes som originaler men dør som kopier, er mere relevant end nogensinde. Mine værker skal ses som en hyldest til originalerne. Vi skal ikke tilpasse os øjebliksforandringer, vi skal kunne forandre fremtiden.

I nogle af Mads Hofmann’s værker, optræder han selv som en af originalerne – fx cyklende på en børnecykel med hænderne svævende i luften. Måske som et oprør eller en påmindelse om at huske at leve livet lidt ved at finde barnesindet frem og nyde nuet.

Se KUNSTKLUBBEN kunstindkøb af værker her

Kunstklubben-2021-indkoeb-Mads-Hofmann-Andersen-Nok-se-Ikke-roere-A3print-med-nr-og-signatur.jpg