Kunstforeningen
Kunstklubben

Foreningens bestyrelse

Bestyrelsen i Danmarks nye landsdækkende kunstforening består af følgende medlemmer:

Sara Legind-Hansen

Formand for Kunstklubben
Valgt ind 2019

“Mit ønske med Kunstklubben er en forening, hvor glæden og samvær omkring kunst finder sted på tværs af generationer og personlige relationer. Jeg synes, at der er behov for en kunstforening, hvor jeg kan nyde kunst og kunstevents sammen med andre kunstglade mennesker uanset alder. Det vil være fantastisk at støtte op om samtidskunsten – både gennem fokus på arrangementer og mulige kunstkøb.”

Lennart Schou

Næstformand – Valgt ind 2019 

“For mig er det vigtigt at være sammen med andre om kunst. Det være sig både i min egen proces med maleriet, eller når jeg er ude at se udstillinger. Derfor er en en kunstklub, det logiske valg for mig. Jeg vil kunst sammen med andre.”

Signe Harremoës Feldstein

Bestyrelsesmedlem – Valgt ind 2019 til posten som bestyrelsesmedlem u/25
Valgt ind som bestyrelsesmedlem i 2022

KUNSTKLUBBEN vil gerne invitere yngre kunstinteressede indenfor. Derfor er en af bestyrelsesposterne altid forbeholdt et yngre medlem.
“Jeg kan godt lide den sociale dimension, og at man ikke er alene om interessen for kunst. Det er fedt at komme ud og se på kunst og få historien bag værkerne. “

Anette Tarborg

Bestyrelsesmedlem – kasserer
Valgt ind 2019

Jeg har i mange år været medlem af en kunstforening gennem mit arbejde. Det har været en fantastisk måde at få kunst ind i mit hjem. 
Nu har jeg skiftet job – og der er ingen kunstforening på min nye arbejdsplads. Der er sikkert rigtigt mange der ligesom jeg er ansat et sted uden en kunstforening – så er et medlemsskab af Kunstklubben en oplagt mulighed.

Michael Perschke

Bestyrelsesmedlem
Valgt ind 2020

“Fra første gang jeg stødte på Kunstklubben, har jeg synes at det var en logisk ide med en landsdækkende kunstforening, der ønsker samle kunstglade mennesker fra alle ender af landet. På den måde kan vi få kunsten ud til flere, og samtidig kan kunstforeningen være med til at støtte samtidskunsten med både information, udstillinger og køb. Som bestyrelsesmedlem kan jeg være med i denne proces og hjælpe med på mit felt. Jeg glæder mig til det gode samarbejde i bestyrelsen i og omkring kunsten.”

pia von scholten

Bestyrelsemedlem og udstillingsansvarlig i 2022
Valgt ind i 2022

“Jeg kan godt lide at opleve og diskutere kunst med andre.
Jeg tror på, at Kunstklubben kan give mig de muligheder ved sammen med andre kunstnere og kunstinteresserede uanset alder at se på og lære om kunst, at købe og støtte nyere kunst, at undervises i udøvende kunst og at udstille kunst. En dejlig palet at være sammen om”

steffen kindt

Suppleant
Valgt ind i 2020, 2021 og 2022

“Jeg har det godt med, hvis mit frivillige arbejde kan bruges til noget og bliver værdsat. At det er for Kunstklubben, er en win-win situation, da jeg de sidste 40 år har arbejdet for kunsten som helhed.”

ole tarborg

Revisor
Valgt ind 2020, 2021 og 2022

Ledigt post som bestyrelsesmedlem U/25 år

Vi savner et ungt bestyrelsesmedlem under 25 år.
Er du glad for kunst og vil være med til at støtte op om samtidskunsten, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@kunstklubben.info

ledigt post som Suppleant

Vi savner en suppleant, der har lyst til at være aktiv i bestyrelsesarbejdet.
Er du glad for kunst og vil være med til at støtte op om samtidskunsten, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@kunstklubben.info