Kunstforeningen
Kunstklubben

foreningens bestyrelse

Bestyrelsen i Danmarks nye landsdækkende kunstforening består af følgende medlemmer:

Sara Legind-Hansen

Formand for Kunstklubben
Valgt ind 2019

“Mit ønske med Kunstklubben er en forening, hvor glæden og samvær omkring kunst finder sted på tværs af generationer og personlige relationer. Jeg synes, at der er behov for en kunstforening, hvor jeg kan nyde kunst og kunstevents sammen med andre kunstglade mennesker uanset alder. Det vil være fantastisk at støtte op om samtidskunsten – både gennem fokus på arrangementer og mulige kunstkøb.”

Martin Pop

Næstformand
Valgt ind 2019

“Jeg vil gerne støtte de nye og unge kræfter i kunsten. Ved at opbygge en stærk landsdækkende kunstforening som hver år kan købe en masse ny kunst, håber jeg at vi kan få lidt økonomi ud i vækstlaget. Vil også arbejde på af finde nye udstillingsmuligheder og nye veje for samarbejde mellem de udøvende kunstnere og det lokale erhvervsliv, derude hvor kunsten opstår.”

Signe Harremoës Feldstein

Bestyrelsesmedlem under 25 og er idemager til KUNSTKLUBBENs logobaggrund.
Valgt ind 2019

KUNSTKLUBBEN vil gerne invitere yngre kunstinteressede indenfor. Derfor er en af bestyrelsesposterne altid forbeholdt et yngre medlem.
“Jeg kan godt lide den sociale dimension, og at man ikke er alene om interessen for kunst. Det er fedt at komme ud og se på kunst og få historien bag værkerne. “

Lennart Schou

Bestyrelsesmedlem
Valgt ind 2019

“For mig er det vigtigt at være sammen med andre om kunst. Det være sig både i min egen proces med maleriet, eller når jeg er ude at se udstillinger. Derfor er en en kunstklub, det logiske valg for mig. Jeg vil kunst sammen med andre.”

Anette Tarborg

Bestyrelsesmedlem
Valgt ind 2019

Jeg har i mange år været medlem af en kunstforening gennem mit arbejde. Det har været en fantastisk måde at få kunst ind i mit hjem. 
Nu har jeg skiftet job – og der er ingen kunstforening på min nye arbejdsplads. Der er sikkert rigtigt mange der ligesom jeg er ansat et sted uden en kunstforening – så er et medlemsskab af Kunstklubben en oplagt mulighed.

Peter Christensen

Bestyrelsesmedlem
Valgt ind 2019

“I forbindelse med mit virke som bestyrelsesmedlem og medlem af kunstklubben Gentofte får jeg en unik mulighed for at komme tæt på kunstner og kunstinteresseret som jeg selv – via spændende arrangementer har jeg mulighed for både at blive klogere og ikke mindst forundret over kunsten og derigennem muligheden for at anskaffe mig kunst, som jeg måske ikke ville have mødt på min vej.”

Michael Perschke

Bestyrelsesmedlem
Valgt ind 2020

“Fra første gang jeg stødte på Kunstklubben, har jeg synes at det var en logisk ide med en landsdækkende kunstforening, der ønsker samle kunstglade mennesker fra alle ender af landet. På den måde kan vi få kunsten ud til flere, og samtidig kan kunstforeningen være med til at støtte samtidskunsten med både information, udstillinger og køb. Som bestyrelsesmedlem kan jeg være med i denne proces og hjælpe med på mit felt. Jeg glæder mig til det gode samarbejde i bestyrelsen i og omkring kunsten.”

pia von scholten

Suppleant og udstillingsansvarlig i 2021
Valgt ind i 2020

“Jeg kan godt lide at opleve og diskutere kunst med andre.
Jeg tror på, at Kunstklubben kan give mig de muligheder ved sammen med andre kunstnere og kunstinteresserede uanset alder at se på og lære om kunst, at købe og støtte nyere kunst, at undervises i udøvende kunst og at udstille kunst. En dejlig palet at være sammen om”

ida engsager

Suppleant
Valgt ind i 2020

steffen kindt

Suppleant
Valgt ind i 2020

“Jeg har det godt med, hvis mit frivillige arbejde kan bruges til noget og bliver værdsat. At det er for Kunstklubben, er en win-win situation, da jeg de sidste 40 år har arbejdet for kunsten som helhed.”

ole tarborg

Revisor
Valgt ind 2020 og 2021