Kunstforeningen
Kunstklubben

Kunstværker til udlodning

I Kunstklubben er vi sammen om kunsten. Vores budget til indkøb er ikke stort, da det afhænger af, hvor mange gevinstlodder medlemmerne køber. Du kan som medlem støtte op om indkøb af samtidskunst ved at købe gevinstlodder til den årlige udlodning. Vi køber ikke store og dyre værker, da vi gerne vil kunne udlodde så mange gevinster som muligt. Vi trækker lod om de indkøbte værker en gang om året ved vores generalforsamling.

Værkerne bliver indkøbt løbende gennem året. Vi køber oftest kunst fra de arrangementer, som medlemmerne er inviteret til gennem Kunstklubben.

kunstindkøb - udlodDEt på generalforsamling 2022

kunstindkøb - udlodDEt på generalforsamling 2021

Kunstklubben-2021-indkøb-helle-lisberg-akrylmaleri-25x30cm
Kunstindkøb 2021

Akrylmaleri af Helle Lisberg

Helle Lisberg værk er divisionistisk, hvilket vil sige hun opløser motivet i større og mindre pletter, således at betragteren forstår motivet, men selv må tænke

Læs mere »»

kunstindkøb - UDLODdet PÅ GENERALFORSAMLING 2020

Kunstindkøb 2020

Limited A3 print af Oscar Rey

Vi har indkøbt et limited A3 print fra Oscar Rey. Det er monteret i egetræsramme. Værket kommer snart hjem til et heldigt medlem af Kunstklubben, som har købt lodder til 2020 udlodning.

Læs mere »»
Kunstklubben-2020-indkoeb-20x20-hundeportraet-Janie-Lavigne
Kunstindkøb 2020

Hundemaleri af Janie Lavigne

Vi har bl.a. indkøbt et fint lille hundemaleri af Janie Lavigne
Janie Lavigne er kunstneren bag et af de samtidsmalerier, der viser krigsskildringer, som er indkøbt af Hærens Officersskole, og dermed en permanet del af kunstsamlingen på Frederiksberg Slot, som Kunstklubben besøgte 1/12-2019.

Læs mere »»
Kunstklubben-2020-indkoeb-stenfugl-Ivan-Valentin-Sten-fra-Fakse-og-patineret-metal.
Kunstindkøb 2020

Stenfugl af Ivan Valentin

Ivan Valentin skaber skønne fugle ud af sten fundet på stranden i Fakse og patineret metal. Kunstklubben har indkøbt denne hyggelige fætter.

Læs mere »»
Kunstklubben-2020-indkøb-Steffen-Kindt-The-Fall
Kunstindkøb 2020

“The Fall” af Steffen Kindt

Steffen Kindt står bag dette grafiske værk med titlen “The Fall”Det grafiske tryk er nr. 34 ud af 100 og er indrammet i sort 25×25 cm ramme.Det oprindelige værk er i størrelsen 100×120 cm og skabt på lærred med akrylmaling.

Læs mere »»