Kunstforeningen
Kunstklubben

Pia von Scholten – KUNSTKLUBBENS FÆLLESUDSTILLING 2021

Pia von Scholten – Billedkunstner

Pia von Scholten deltager i Kunstklubbens årlige medlemsudstilling 10/9 til 30/9-2021.

Tre af hendes værker er udstillet i:

BYENS HUS
Hellerupvej 22-26, 1. sal
2900 Hellerup

Kontakt kunstneren for køb af værkerne

Mail: piascholten@gmail.com

Facebook: Pia von Scholten

Hjemmeside: piascholten.dk

Mobilnummer:+45 61312210

Kunstklubben Pia von Scholten
Pia von Scholten, Grøn Harmoni, 60 x 80 cm, 4000 kr.

Pia von Scholten fortæller:

“Min billeder er malet med akryl på lærred. Motiverne er himmelen, havet  og landskabet, som jeg arbejder med at give abstrakte antydninger.

Det er bl.a. himlen i landskaberne, der inspirerer mig. Inspirationen til himlen får jeg bl.a. fra de mange morgener ved vandet, da jeg bader hele året rundt og fra mine mange vandreture. Jeg arbejder ikke med et bestemt kendt motiv, men motiverne opstår, når jeg bliver inspireret af de forskellige indtryk fra naturen.

Jeg holder af at arbejde med forskellige former og farvesammensætninger til at beskrive bl.a. himlen, og i mine billeder prøver jeg også at gøre motiverne mere udtryksfulde ved at fange stemninger og nuancer i landskabet og havet i en mere ekspressiv/abstrakt stil, hvor malerierne ikke nødvendigvis er malet i naturtro farver.

Min favoritkunstner er bl.a. Maja Lisa Engelhart, som laver nogle fantastiske abstrakt landskaber. Hun er bestemt også styrer af farverne. Når jeg maler, starter jeg med at sætte farverne sammen, og derefter opstår motivet. Jeg arbejder videre med motivet. Hvis jeg er tilfreds, får motivet lov at leve – hvis det ikke maler jeg det over og ændrer på det.

Kunstklubben Pia von Scholten
Pia von Scholten, Ved fjorden, 50 x 50 cm, 2400 kr.

Kunstklubben Pia von Scholten
Pia von Scholten, Grøn sky, 80 x 80 cm, 4900 kr.
Kunstklubben Pia von Scholten